Снимка: БулфотоКНСБ няма да приеме предложението на работодателите да се замрази

...
Снимка: БулфотоКНСБ няма да приеме предложението на работодателите да се замрази
Коментари Харесай

Шефът на КНСБ: Няма да приемем замразяване на минималната заплата, хората очакват по-високи доходи

Снимка: Булфото

КНСБ няма да приеме предложението на работодателите да се замрази минималната заплата през 2021 година, съобщи пред Българска национална телевизия президентът на синдиката Пламен Димитров, пише Novini.bg.

" Смятам, че към този момент сме в режим на спад на Брутния вътрешен артикул, само че това не е използвано към всички браншове. Тук главно услугите страдат, знаем кои браншове, неведнъж бяха коментирани през тези месеци. За наслада, промишлеността на България върви нагоре, тя не е в режим на спад и в допълнение се развива. Така че от позиция на работните места и техните приходи, хората чакат да получават по-високи приходи ", акцентира Димитров.

Според направеното допитване до всички към 300 синдикални членове на КНСБ, 65%  считат, че има съображение за митинги. Но по-малко от 20% имат предпочитание и желаят КНСБ да се включи в митингите против ръководството на Бойко Борисов.

" Затова споделям, че явно има аргументи, заради които хората са на митинга. Всички младежи, които желаят смяна на своето бъдеще и по-добър живот, срещат нашата поддръжка. Всички, които хвърлят павета против служителите на реда, няма по какъв начин да търсят нашата поддръжка ", разяснява Димитров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР